Skip to main content
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren. Ga naar de pagina

Punten sparen

  • 1. Hoe kan ik punten verdienen?

    Met het Membership Rewards programma van American Express spaart u punten bij elke uitgave met uw kaart. Deze punten kunt u inwisselen voor aantrekkelijke Rewards op het gebied van reizen, entertainment en shopping, maar ook voor elektronica, reisartikelen, mode, giftcards, design en nog veel meer. U verdient minimaal 1 punt voor elke euro die u uitgeeft met uw kaart. U spaart dus verrassend snel voor al die prachtige Membership Rewards. Neem contact op met de American Express Ledenservice op 020-504 8000 om u vandaag nog aan te melden!
  • 2. Hoe kan ik sneller punten sparen?

    Maar punten sparen kan nóg sneller! Bijvoorbeeld bij één van onze Bonuspartners. Bij deze locaties krijgt u bonuspunten bij elke aankoop die u betaalt met uw American Express kaart. Zo komen de Rewards van uw keuze wel heel snel dichterbij! Blijf op de hoogte van deze speciale aanbiedingen door u in te loggen en aan te melden voor onze email nieuwsbrief. Ook kunt u een vriend introduceren en zo duizenden Membership Rewards punten ontvangen.

Hebben wij iets gemist?

Staat uw vraag hier niet tussen of wilt u meer weten over het Membership Rewards programma, neem dan contact op met de Ledenservice op 020-504 8000.