Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Wijn & Lekkernijen

Print pagina
tbd
tbd
tbd
Wijnbeurs

Top 4 Wijnbeurs wijnpakket - 8 flessen

Punten was 14.800 Punten

Reward Code NEWI-10

De vier meest geliefde wijnen van de Wijnbeurs van het afgelopen jaar. Proef nu ook deze top-favorieten.

2 flessen 2013 La Pauline Noir de Noirs Merlot-Cabernet Pays d'Oc Frankrijk
Gemaakt van het meest paarszwarte en dus rijpste fruit van de oogst 2013. Een rijke, geconcentreerde La Pauline die de naam 'Noir de Noirs' meer dan waarmaakt. La Pauline is al meer dan 35 jaar de best verkochte wijn van de Wijnbeurs en wordt ook wel de Grand Cru voor doordeweeks genoemd.

2 flessen 2013 La Coupole Garrigue Grenache-Syrah Pays d'oc IGP Frankrijk
Rijkste en krachtigste La Coupole ooit! “Mais bien sûr monsieur, chez nous, 2013 est le meilleur millésime depuis 1998!” De beste oogst sinds 1998! En dat is goed te proeven. Diep donker paarsrood met ondoorzichtige kern. Neus Warmkruidig van geur met donkere bosvruchten, tijm, salie, rozemarijn en een vleug zwarte peper. Smaak Mondvullend, krachtig en rond van smaak. Met wilde bramen, donkere kersen en die geurige toets Provençaalse kruiden (garrigue).

2 flessen 2013 Le Commandeur Sauvignon Blanc IGP Pays d'Oc Frankrijk
Heerlijk zuiver, sappig en verfrissend van smaak. Een typische Strakdroge, knisperende Sauvignon Blanc van de kwalitatief uitstekende oogst 2013. Le Commandeur staat voor een karaktervolle Sauvignon Blanc met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is de meest geliefde Sauvignon Blanc in het Wijnbeurs assortiment.

2 flessen 2013 Blackhawk Merlot Central Lodi Verenigde Staten
Een glas zeldzaam zachte Merlot-verleiding die door de Californische zon gloedvol en warm van kleur is. De drie maanden houtrijping zorgen voor de perfecte balans. Een uiterst verleidelijke neus van mollig Merlot fruit, romige vanille, toffee en ‘minty oak’. Lekker zacht en rond van smaak met de bekende malse Merlot weelde van fluwelig rood smeltfruit, roomboter en karamel. Verleidelijk lang en sappig van smaak. Perfect in balans.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen

Wijnbeurs Wijncheque