Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Giftcards

Print pagina
tbd
tbd
tbd
Schaap en Citroen

Giftcard

Punten was 87.500 Punten

Reward Code SEC-01

Al 125 jaar weet de liefhebber van bijzondere juwelen en horloges zijn weg te vinden naar Schaap en Citroen. Hoewel Schaap en Citroen inmiddels tot de oudste juweliershuizen ter wereld behoort, is het bedrijf dynamisch en modern, en vertegenwoordigt het als geen ander de hedendaagse mode in juwelen, horloges en luxe accessoires.

Als toonaangevende juwelier biedt Schaap en Citroen een uitgebreide collectie juwelen en horloges van wereldfaam. Prestigieuze horlogemerken als Rolex, Patek Philippe, Hublot, Cartier, Officine Panerai, Breguet, Zenith en Jaeger-LeCoultre maken deel uit van het indrukwekkende aanbod. Daarnaast is er een keur aan exclusieve juwelenmerken te bezichtigen; van klassieke diamantcollecties tot aan het meer moderne design van Italiaanse topmerken als Pomellato en Oromalia. Hiernaast heeft Schaap en Citroen natuurlijk haar eigen Highlights Collectie, met ontwerpen die onder eigen signatuur zijn vervaardigd.

Kortom, klassiek vakmanschap, servicegerichtheid en veelzijdige collecties van gerenommeerde horloge- en juwelenmerken maken van Schaap en Citroen een vooraanstaand, vooruitstrevend en elegant juweliershuis met aanzien. Bovendien is Schaap en Citroen met 8 juweliershuizen landelijk vertegenwoordigd in de luxe-sector.

De Giftcards zijn niet te gebruiken met andere promotionele acties of kortingen op de catalogusprijs.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Er is geen limiet op het aantal Giftcards die u wenst te gebruiken bij een aankoop.
  3. De Giftcards zijn niet te gebruiken met andere promotionele acties of kortingen op de catalogusprijs en zijn 5 jaar geldig.
  4. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  5. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  6. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  7. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.