Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Giftcards

Print pagina
tbd
tbd
tbd
Nieuw Librije

Librije's kadootje

Punten was 62.500 Punten

Reward Code TOUCH-40

De cadeaukaart van De Librije is in een nieuw jasje gestoken! Vanaf nu geeft u uw familie, vrienden of (zakelijke) relatie een cadeaupas!

Geniet bijvoorbeeld van een lunch of diner in Restaurant De Librije, een overnachting in Librije’s Hotel of een workshop in Librije’s Atelier. Ook kunt u bijzondere delicatessen en wijnen online en in Librije’s Winkel aanschaffen. In de wereld van De Librije zijn er volop mogelijkheden! Tevens heeft u de mogelijkheid om het saldo op uw pas niet in één keer te besteden. U kunt zelfs uw saldo checken op onze site, zodat u altijd weet welk bedrag u nog te besteden heeft.

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een mooie cadeau-envelop of luxe box.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen