Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Elektronica

Print pagina
Nieuw Harman Kardon

Esquire Mini draadloze draagbare luidspreker

Punten was 38.500 Punten

Reward Code SPC-2018

Harman Kardon Esquire Mini is een gedurfd, state-of-the-art product dat de verwachtingen van de on-the-go professionals overtreft. Niets is aan het toeval overgelaten - van de toepassing van hoogwaardige materialen, tot de chique stadse styling van het sublieme, uni-body ontwerp.

 • Super draagbaar en geheel draadloos
 • Uitzonderlijke geluidskwaliteit dankzij de dubbele, hoogwaardige drivers en het verbeterde baspoort-ontwerp
 • Bluetooth®: complete stereostreaming van uw favoriete apparaten
 • Ook te gebruiken als conferencing telefoonsysteem met dual-microfoon en ingebouwde echo- en ruisonderdrukking technologie 
 • USB-aansluiting om uw favoriete apparaten op te laden
 • Langdurig gebruiksplezier door 8-uur oplaadbare Li-ion batterij


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

 1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
 2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
 3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
 4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
 5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen