Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

In en om het huis

Print pagina
tbd
tbd
tbd
Nieuw Magimix

Le Glacier IJsmachine 1,5L Wit

Punten was 20.900 Punten

Reward Code SPC-2129

Met de compacte ijsmachine van Magimix kunt u zelf 100% natuurlijk ijs maken in 20-30 minuten. Het enige wat u hoeft te doen is de ijsemmer een avond van te voren in de vriezer te plaatsen en de dag zelf enkel op de knop drukken, de bereiding in de emmer gieten en ca. 20-30 minuten wachten.

IJsemmer: Koudeaccumulatie-emmer (12 uur in 4 sterren diepvriezer)
Inhoud: 1,5 liter roomijs of vruchtenijs voor 900 ml bereiding
Bereidingstijd: ca. 20 min.
Bediening: Aan/Uit-schakelaar
Vermogen: 15 W – 230 V
Materialen: IJsemmer van roestvrij staal, Behuizing van polypropyleen
Afmetingen product (HxLxB) : 270 x 170 x 170 mm
Hoogte ijsemmer: 180 mm
Snoer: 1 m
Gewicht product: 3,3 kg


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.