Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Wijn & Lekkernijen

Print pagina
tbd
tbd
tbd
Nieuw Wijnbeurs

2013 Aurelia Riserva Superiore DOC Sangiovese di Romagna - 6 flessen

Punten was 11.300 Punten

Reward Code NEWI-29

Ongekend goed glas Sangiovese Riserva voor een belachelijk lage prijs. Na 6 maanden rijping op vat, overtreft deze wijn nu elke verwachting. De Sangiovese druif, die gebonden is aan de Emilia-Romagna streek, heeft een verrassende geschiedenis. Deze blijkt namelijk te zijn ontstaan uit een kruising van de Ciliegiolo druif en de Calabrese di Montenuovo. Deze laatste is niet afkomstig uit Toscane, maar blijkt te zijn ontstaan in de heuvels ten westen van Napels. Dit is zeer bijzonder, omdat er maar een klein aantal van deze ranken zijn, die op deze vulkanische ondergrond hun oorsprong hebben.

Proefnotitie: Stevig diep warm donkerrood van kleur. Volgeurig bouquet vol zwarte kersen, tijm, lavendel, olijf en specerijen, zéér aantrekkelijk. Heerlijk fruitig, breed en fris. Mooi complex van smaak met vleeskersen, rood fruit, melkchocolade en frisse kruiden. Ongekend goed glas Sangiovese Riserva.
Druivensoort: 100% Sangiovese.
Spijstip:
Geweldig bij een stuk geroosterd vlees of bij oude kazen met een harde korst.
Alcoholpercentage:
13% alc.
Op dronk:
Nu van genieten tot 2019.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.