Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Wijn & Lekkernijen

Print pagina
tbd
tbd
tbd
Nieuw Wijnbeurs

2015 Bernier Chardonnay IGP Val de Loire Frankrijk - 6 flessen

Punten was 12.800 Punten

Reward Code NEWI-30

De ‘CHABLIS’ die geen Chablis is maar wel met de loepzuivere mineralige crunch van een ranke Chablis. De wijn werd twee jaar geleden ontdekt tijdens een blinde proeverij waarbij hij als ‘meest frisse Chablis’ naar voren kwam, maar dit helemaal niet bleek te zijn! Het was een superfrisse Chardonnay uit de Loire, die dit jaar zelfs mineraliger is dan een Chablis. Deze Chardonnay is van Terra Vitis. Terra Vitis wijnboeren onderwerpen hun wijnen vanuit hun passie aan een streng ecologisch concept. Vanaf de stok tot aan de botteling. Met als resultaat: wijnen die zo puur zijn als de natuur zelf. Duurzame kwaliteitswijnen gemaakt met respect voor natuur en milieu.

Proefnotitie: Kraakhelder bleekgeel met een jeugdige zweem fris groen. Verkwikkend zuiver van geur met ziltige ‘zeebries’ en de minerale puurheid van Chablis. Snerpend fris en ‘crunchy’ krokant van smaak. Goed sappig, clean en beendroog met een prima spanning tussen rijp fruit en verkwikkend frisse zuren. Dit jaar zelfs mineraliger dan Chablis!
Druivensoort: 100 % Chardonnay.
Spijstip:
Lekker bij: oesters, salades, visgerechten, aperitief.
Alcoholpercentage:
12% alc.
Serveertip:
08-10°C
Op dronk:
Nu van genieten tot 2018.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.