Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Elektronica

Print pagina
tbd
tbd
tbd
Nieuw Membership Rewards

MacBook Pro 13-inch

Punten was 308.400 Punten

Reward Code SPC-2131

Het is ook mogelijk deze reward gedeeltelijk met uw punten en gedeeltelijk met uw American Express kaart te betalen voor 158.400 punten + € 600,00 , klik hier.

De MacBook Pro is een complete notebook van hoge kwaliteit. Dankzij het besturingssysteem is de MacBook zeer gebruiksvriendelijk en de Intel Core i5 processor maakt het mogelijk om meerdere taken met gemak gelijktijdig uit te voeren.

 • 13,3-inch (diagonaal) breedbeelddisplay met led‑achtergrondverlichting
 • Resolutie van 1280 x 800 pixels
 • 2,5‑GHz dual-core Intel Core i5 processor
 • 4GB (1600-MHz DDR3 SDRAM) ingebouwd geheugen
 • Intel HD Graphics 4000
 • Een batterij die tot 7 uur meegaat


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

 1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
 2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
 3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
 4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
 5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen

Membership Rewards MacBook Pro 13-inch