Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Giftcards

Print pagina
tbd
tbd
tbd
Membership Rewards

Beauty & Parfum Cadeaucard

Punten was 11.600 Punten

Reward Code TOUCH-48

Dé cadeaukaart om iemand te laten stralen van geluk!

Deze cadeaukaart is te gebruiken voor alles op het gebied van beauty, parfum en wellness. Te besteden voor mooie make-up, een lekker parfum of een heerlijk dagje ontspannen in sauna of wellness resort. Een perfect cadeau om uzelf of iemand anders heerlijk te verwennen.

U kunt de cadeaukaart besteden bij meer dan 800 locaties verspreid door Nederland. Uiteraard ook bij de bekende ketens als ICI PARIS XL, Rituals, Sunday’s en Ariane Inden. Klik hier voor een overzicht van alle locaties en de locaties bij u in de buurt.
Voor meer informatie verwijzen we u ook graag naar de website: beautyenparfumcadeau.nl.

Kenmerken Beauty&Parfum Cadeaukaart

  • U kunt het bedrag in 1 keer of in delen besteden, een eventueel resttegoed blijft op de kaart staan.
  • Ook geldig in combinatie met andere aanbiedingen en acties.
  • De Beauty&Parfum Cadeaukaart heeft een geldigheidsduur van 1 jaar na aankoop
  • Niet in te wisselen tegen contanten.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 15 werkdagen uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.