Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Reizen

Print pagina
Oostwegel Collection Cadeaucheque
Oostwegel Collection Cadeaucheque
Oostwegel Collection Cadeaucheque
Camille Oostwegel

Gift Voucher

Punten was 34.500 Punten

Reward Code COOS-50

U krijgt met de gift voucher van Oostwegel Collection een cadeau op maat. Een gastronomisch diner, een champagne-ontbijt, een compleet weekendarrangement, het kan allemaal.
De cadeaucheque is te besteden in alle hotels en restaurants van Oostwegel Collection.

Voor meer informatie ga naar oostwegelcollection.nl/


U kunt uw hotelvoucher online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw voucher. Deze kunt u vervolgens gebruiken bij het hotel van uw keuze.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen

Punten overboeken naar Hilton Honors