Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Lifestyle

Print pagina
<b>Leuk om te geven...fijn om te krjjgen!</b>
<b>Leuk om te geven...fijn om te krjjgen!</b>
<b>Leuk om te geven...fijn om te krjjgen!</b>
Douglas

Giftcard t.w.v. 25 Euro

Punten was 5.500 Punten

Reward Code DGLS-001

Altijd het juiste cadeau: De Douglas Cadeaubon.

Met de Douglas cadeaubon heeft u een wereld van geuren, kleuren en huidverzorging in de hand, evenals de persoonlijke vrijheid om zelf een passend geschenk uit te zoeken.

Van kleine attenties tot zeer exclusieve cadeaus, met het uitgebreide assortiment en het deskundige advies van de medewerkers zal u zeker een passend cadeau vinden!


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Membership Rewards certificaten en vouchers kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of deelnemende partners. Tenzij anders vermeld op het certificaat, kan slechts één certificaat per aankoop worden gebruikt.
  2. Certificaten zijn uitsluitend geldig bij deelnemende partners tot de vervaldatum ervan is verstreken.
  3. Certificaten moeten worden ingeleverd, waarbij geen kopie of ander document zal worden verstrekt.
  4. Het uitvoeren/leveren van het goed of de dienst is de verantwoordelijkheid van de partner, niet van American Express.
  5. Certificaten zijn niet geldig voor reeds gedane aankopen en kunnen niet worden gebruikt voor betaling van uitstaande vorderingen van de partner of American Express.
  6. Certificaten zijn niet overdraagbaar tenzij anders vermeld op het certificaat.
  7. Certificaten zijn niet geldig daar waar het bij wet is verboden. Tenzij anders aangegeven op het certificaat is de Reward niet inclusief belastingen.
  8. Deze zijn de verantwoordelijkheid van de Kaarthouder.
  9. Het gebruik van een certificaat is gebonden aan de eventuele extra beperkingen die op het certificaat zijn aangegeven.

Gerelateerde artikelen

Bol.com Cadeaukaart