Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Giftcards

Print pagina
Leuk om cadeau te doen en altijd goed voor een onvergetelijk film avontuur.
Leuk om cadeau te doen en altijd goed voor een onvergetelijk film avontuur.
Leuk om cadeau te doen en altijd goed voor een onvergetelijk film avontuur.
Pathé

Voucher

Punten was 1.820 Punten

Reward Code PATH-01

BIOSCOOPJE PAKKEN BIJ PATHÉEen heerlijk avondje naar een romantische, komische of spannende film? Met de Pathé voucher kunt u naar elke Pathé bioscoop in Nederland. De vouchers zijn ten minste een jaar geldig en in alle Pathé bioscopen in te wisselen voor een toegangskaartje. Voor elke titel, op elk tijdstip, op iedere dag, behalve voor IMAX. Daarvoor is de voucher niet geldig.

Pathé bioscopen zijn voorzien van megagrote schermen. Daarnaast is het geluid digitaal surround, alsof u letterlijk midden in de film zit. Bestel nu een Pathé voucher voor 1.820 punten per persoon. Kijk voor meer informatie en voor het filmaanbod op www.pathe.nl.

 


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward..

  1. Membership Rewards certificaten en vouchers kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of deelnemende partners. Tenzij anders vermeld op het certificaat, kan slechts één certificaat per aankoop worden gebruikt.
  2. Certificaten zijn uitsluitend geldig bij deelnemende partners tot de vervaldatum ervan is verstreken.
  3. Certificaten moeten worden ingeleverd, waarbij geen kopie of ander document zal worden verstrekt.
  4. Het uitvoeren/leveren van het goed of de dienst is de verantwoordelijkheid van de partner, niet van American Express.
  5. Certificaten zijn niet geldig voor reeds gedane aankopen en kunnen niet worden gebruikt voor betaling van uitstaande vorderingen van de partner of American Express.
  6. Certificaten zijn niet overdraagbaar tenzij anders vermeld op het certificaat.
  7. Certificaten zijn niet geldig daar waar het bij wet is verboden. Tenzij anders aangegeven op het certificaat is de Reward niet inclusief belastingen.
  8. Deze zijn de verantwoordelijkheid van de kaarthouder.
  9. Het gebruik van een certificaat is gebonden aan de eventuele extra beperkingen die op het certificaat zijn aangegeven.

Gerelateerde artikelen

De Nationale Musical Bon Nationale MusicalBon t.w.v. 50 Euro