Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren. Ga naar de pagina

errorPleaseTryAgain

Reizen

Ga naar SAS SAS Details

SAS

3 Membership Rewards punten is gelijk aan 2 EuroBonus punten

SAS EuroBonus is het loyaliteitsprogramma van SAS Group and heeft wereldwijd bijna 3 miljoen leden. Als u deelneemt aan zowel het Membership Rewards programma als aan het SAS EuroBonus programma, dan kunt u nu uw Membership Rewards punten omzetten in EuroBonus punten.

Dit is een mooie aanvulling op alle punten die u als EuroBonus lid kan verdienen op vluchten, hotelovernachtingen, autohuur of wanneer u gebruik maakt van andere diensten van de EuroBonus partners.

Voordat u het weet bent u in staat om deze punten te gebruiken voor aantrekkelijke EuroBonus Rewards. U kunt uw punten onder andere gebruiken voor gratis vluchten met en upgrades bij SAS en de Star Alliance luchtvaartpartners, hotelovernachtingen en autohuur. Daarnaast kunt u uw EuroBonus punten online besteden in de SAS EuroBonus Shop.

Bezoek www.flysas.nl voor meer informatie over het EuroBonus programma, om lid te worden en om zo van de voordelen die het programma biedt te gaan profiteren.

Gemiddeld duurt het 4 tot 10 dagen om uw punten over te boeken.

Uw punten overboeken

  • Indien u nog niet ingeschreven bent voor het Frequent Flyer- of Hotel partnerprogramma van uw keuze, dient u dit eerst te doen. Dit kan direct bij de partner of u kunt bellen met het Membership Rewards team voor meer informatie.
  • Zodra u uw lidmaatschapsnummer hebt, kunt u uw punten overboeken.Opgelet : de overgeboekte punten kunnen niet opnieuw worden omgezet in Membership Rewards punten.

Gerelateerde artikelen