Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Reizen

Print pagina
Samsonite Cabin Collection Upright 55cm Grafiet
Samsonite Cabin Collection Upright 55cm Grafiet
Samsonite Cabin Collection Upright 55cm Grafiet
Samsonite

Cabin Collection Upright 55cm Grafiet

Punten was 24.000 Punten

Reward Code SPC-1426

Duurzame koffer met een lichte constructie uit polypropyleen.De upright 55 voldoet bij heel wat luchtvaartmaatschappijen aan de norm voor handbagage. Met cijferslot, tussenschot en inpakriemen.

Afmetingen: 40 x 55 x 20 cm
Inhoud: 32 l.
Kleur: grafiet


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.