Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Giftcards

Print pagina
Nationale MusicalBon t.w.v. 50 Euro
Nationale MusicalBon t.w.v. 50 Euro
Nationale MusicalBon t.w.v. 50 Euro
De Nationale Musical Bon

Nationale MusicalBon t.w.v. 50 Euro

Punten was 12.500 Punten

Reward Code STAG-01

Laat vrienden, familieleden of geliefden genieten van één van de geweldige musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. Geef ze een avond om nooit meer te vergeten cadeau!
De Nationale Musicalbon is onbeperkt geldig voor alle musicals van Joop van den Ende Theaterproducties.


U kunt uw voucher online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 10 dagen uw voucher. Deze kunt u vervolgens gebruiken bij de partner van uw keuze.

  1. Membership Rewards certificaten en vouchers kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of deelnemende partners. Tenzij anders vermeld op het certificaat, kan slechts één certificaat per aankoop worden gebruikt.
  2. Certificaten zijn uitsluitend geldig bij deelnemende partners tot de vervaldatum ervan is verstreken.
  3. Certificaten moeten worden ingeleverd, waarbij geen kopie of ander document zal worden verstrekt.
  4. Het uitvoeren/leveren van het goed of de dienst is de verantwoordelijkheid van de partner, niet van American Express.
  5. Certificaten zijn niet geldig voor reeds gedane aankopen en kunnen niet worden gebruikt voor betaling van uitstaande vorderingen van de partner of American Express.
  6. Certificaten zijn niet overdraagbaar tenzij anders vermeld op het certificaat.
  7. Certificaten zijn niet geldig daar waar het bij wet is verboden. Tenzij anders aangegeven op het certificaat is de Reward niet inclusief belastingen.
  8. Deze zijn de verantwoordelijkheid van de kaarthouder.
  9. Het gebruik van een certificaat is gebonden aan de eventuele extra beperkingen die op het certificaat zijn aangegeven.

Gerelateerde artikelen

Pathé Voucher