Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Reizen

Print pagina
Van der Valk Hotels & Restaurants: overal in Nederland… en daarbuiten
Van der Valk Hotels & Restaurants: overal in Nederland… en daarbuiten
Van der Valk Hotels & Restaurants: overal in Nederland… en daarbuiten
Van der Valk

Cadeaubon

Punten was 10.000 Punten

Reward Code VALK-02

Van der Valk Hotels & Restaurants: overal in Nederland… en daarbuiten
Lekker uitwaaien aan zee, wandelen of fietsen in de bossen of een bezoekje aan een gezellige stad: Van der Valk Hotels & Restaurants biedt u talloze mogelijkheden voor een heerlijk verblijf. Van een compleet verzorgd arrangement voor het hele gezin tot een romantische break voor twee of voor een zakelijke afspraak. Niet alleen in Nederland overigens, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, de Verenigde Staten (Florida) en op Curaçao, Bonaire en Aruba.

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef de Van der Valk Cadeaubon cadeau!
De Van der Valk Cadeaubon is een ideaal geschenk dat de ontvanger alle vrijheid geeft. Een heerlijk diner, gezellige brunch of een lekker-weg-arrangement: het is allemaal mogelijk. De cadeaubon is te gebruiken bij alle hotels en restaurants bij Van der Valk wereldwijd (kijk op www.Valk.com) en is geldig tot 1 jaar na de uitgiftedatum.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.