Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Reizen

Print pagina
Bongo logeren in de natuur
Bongo logeren in de natuur
Bongo logeren in de natuur
Bongo

Stijlvolle Bed & Breakfast

Punten was 46.000 Punten

Reward Code BNGO-04

Kijk, kies en beleef !
Maak u klaar voor een onvergetelijke ervaring. Hoe die er precies zal uitzien, dat beslist u helemaal zelf. U ontvangt bij deze Reward een boekje waarin u een opsomming vindt van alle b&b’s die u kunt boeken, samen met leuke foto’s en een beschrijving van de arrangementen waar u recht op heeft. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat u mag verwachten. Zodra u gekozen heeft, maakt u een reservering op basis van beschikbaarheid. De lijst met geselecteerde b&b’s kwam onder meer tot stand door een samenwerking met Erfgoed Logies.

Zodra u gekozen heeft, maakt u een reservering op basis van beschikbaarheid. Dat doet u rechtstreeks bij de b&b. Hoe dit in zijn werk gaat, leest u in het meegestuurde boekje en op de cadeaubon.

Kijk voor meer informatie op www.bongo.nl.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 7 werkdagen uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen

Bongo Charmeweekend