Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Reizen

Print pagina
High Tea
High Tea
High Tea
Bongo

High Tea

Punten was 8.100 Punten

Reward Code BNGO-05

Kijk, kies en beleef !
Smullen van zoete en hartige hapjes, compleet met heerlijke koffie of thee: een high tea is altijd genieten, in een sfeervolle theetuin of trendy restaurant met gevulde bagels, scones of hartige taart. Traditioneel Brits kan natuurlijk ook. Welk high tea adres je ook kiest, het wordt smullen!

Bij de reward ontvangt u een boekje met een opsomming van alle high tea's die u kunt boeken, samen met leuke foto’s en een beschrijving van de arrangementen waar u recht op heeft. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat u mag verwachten.

Zodra u gekozen heeft, maakt u een reservering op basis van beschikbaarheid. Dat doet u rechtstreeks bij de aanbieder. Hoe dit in zijn werk gaat, leest u in het meegestuurde boekje en op de cadeaubon.

Kijk voor meer informatie op www.bongo.nl.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 7 werkdagen uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen

Bongo Hippe Hotels