Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Giftcards

Print pagina
De winkel van ons allemaal
De winkel van ons allemaal
De winkel van ons allemaal
Bol.com

Digitale cadeaukaart

Punten was 22.000 Punten

Reward Code BOL-06

Winkelen bij bol.com betekent keuze uit miljoenen artikelen. Of u nu boeken, films of games zoekt, iets voor uw huis, tuin of dier, of verzorging voor uzelf of uw kindje. Bekijk ook eens het enorme assortiment elektronica, van de nieuwste koptelefoons en tablets tot witgoed en gereedschap. Laat uw bestelling makkelijk thuisbezorgen of haal hem op bij een van de vele afhaalpunten. Bestel de digitale bol.com cadeaukaart en u kunt hem direct gebruiken op bol.com.


U ontvant de E-code onmiddellijk na uw bestelling.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen

Bol.com Cadeaukaart