Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

In en om het huis

Print pagina
tbd
tbd
tbd
Alessi

Klapstoel

Punten was 148.750 Punten

Reward Code DSGN-141

De klapstoel Piana is een ontwerp dat David Chipperfield al in 2011 maakte voor Alessi. Bij het aanvaarden van de opdracht nam Chipperfield een groot risico omdat al veel ontwerpers zich hadden stukgebeten op het fenomeen klapstoel zonder daarbij unieke en mooie ontwerpen af te leveren. Chipperfield slaagde daar wonderwel in. Niet alleen is deze klapstoel mooi om te zien en uiterst comfortabel, maar hij is vooral ook praktisch. In opgevouwen toestand is deze stoel slechts 7cm dun en neemt daardoor extreem weinig plaats in. Hierdoor is deze klapstoel bij uitstek geschikt als extra stoel en daardoor niet alleen in een privé omgeving te gebruiken, maar ook in restaurants, vergadercentra, etc. De stoel is gemaakt van 100% recyclebare kunststof en daardoor zowel binnen als buiten te gebruiken.

Deze klapstoel is versterkt met fiberglas met daardoor een zeer hoog belastbaar gewicht (volgens UNI EN 1728 NORM). In uitgeklapte toestand is de klapstoel 46cm breed, 52cm diep en 78cm hoog (met een zithoogte van 44,5cm). In opgeklapte toestand is de stoel 46cm breed, 7 cm diep en 90cm hoog. Deze klapstoel weegt 4.8 kg en is te bestellen in wit, grijs, zwart, groen, geel en rood en per 1 of per 4 stuks.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.