Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Reizen

Print pagina
Bongo

Wellness voor Twee

Punten was 18.500 Punten

Reward Code BNGO-09

Kijk, kies en beleef! De Bongo Wellness voor Twee biedt een bijzondere mix van relaxen en quality time waar je samen van geniet. Het is een waardevol geschenk dat twee mensen recht geeft op een wellnessarrangement in één van de geselecteerde wellnesscentra. U heeft keuze uit meer dan 30 wellnesscentra.

U ontvangt bij deze Reward een boekje waarin u een opsomming vindt van de wellnesscentra die u kunt boeken, samen met leuke foto’s en een beschrijving van de arrangementen waar u recht op heeft. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat u mag verwachten. Zodra u gekozen heeft, maakt u een reservering op basis van beschikbaarheid.

Kijk voor meer informatie op www.bongo.nl.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen

Bongo High Tea
Bongo Hippe Hotels
Bongo Sauna voor 2