Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

In en om het huis

Print pagina
tbd
tbd
tbd
Butler

Hakblok rond

Punten was 22.900 Punten

Reward Code SPC-1859

Met dit prachtige beukenhouten ronde hakblok van Butler voelt u zich een professionele kok in eigen huis. Het hakblok heeft een doorsnede van 40 cm en is maar liefst 10 cm hoog, waardoor deze stevig op uw aanrecht ligt. U kunt het blok gebruiken voor het meest uiteenlopende snij- en hakwerk en bij goed onderhoud heeft dit blok een lange levensduur. Geschikt voor intensief gebruik.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.