Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Wijn & Lekkernijen

Print pagina
tbd
tbd
tbd
Ruinart

Blanc de Blancs 75cl Coffret

Punten was 18.400 Punten

Reward Code SPC-1861

Prachtige Blanc de Blancs van Ruinart. Deze champagne is fris en soepel met schitterende delicate bubbels. Een Blanc de Blancs champagne wordt samengesteld uit Chardonnay uit verschillende jaren (20 tot 25% wijn van oogsten uit de twee voorgaande jaren). Altijd goed herkenbaar aan de goudgele kleur. Het is een perfecte aperitief champagne, vooral in de zomer of de lente. Aan tafel vormt hij een bijzonder goede combinatie met alle zeevruchten en schaaldieren. Hij past perfect bij een zeebaars- of goudbrasemtartaar, maar ook met een zeetong ‘à la plancha’ weet deze wijn het prima te vinden.

Wijnbereiding:

  • Met de hand geplukt
  • Alcoholische gisting in roestvrij stalen vaten met temperatuurregeling
  • Malolactische gisting
  • Dosage: 9 g/l


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.