Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Giftcards

Print pagina
Keuze uit het gehele assortiment van Media Markt
Keuze uit het gehele assortiment van Media Markt
Keuze uit het gehele assortiment van Media Markt
Nieuw Media Markt

Cadeaukaart

Punten was 24.400 Punten

Reward Code MM-02

Met de Media Markt cadeaukaart heb je keuze uit het gehele assortiment van Media Markt. Dit zijn meer dan 30.000 producten! Van films tot strijkijzers en van televisies tot koelkasten. Met deze cadeaukaart ben je dus verzekerd van keuze.

De kaart kan in de webshop maar ook in alle vestigingen gebruikt worden. Kijk voor meer informatie op www.mediamarkt.nl.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.