Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Lifestyle

Print pagina
Het beste kado voor golfers op elk niveau!
Het beste kado voor golfers op elk niveau!
Het beste kado voor golfers op elk niveau!
Fairwaystrokes

Kadobon e-code

Trakteer jezelf op een rondje golfen! De Fairwaystrokes kunnen namelijk worden uitgegeven aan greenfee, golfles of in de golfshop.

Op bijna 100 golfbanen, golfshops en bij golfprofessionals in Nederland kan er met Fairwaystrokes betaald worden. Elke Fairwaystroke is een euro waard en is gekoppeld aan de NGF-pas. Betalen kan dan ook gewoon door te pinnen met de NGF-pas, die elke golfer altijd bij zich heeft!

Door de unieke code die je ontvangt in te vullen op fairwaystrokes.nl/kadobon-inwisselen wordt het bedrag automatisch op je NGF-pas gezet. Wat je hiervoor nodig hebt is een NGF-pas en een Fairwaystrokesaccount. Nog geen Fairwaystrokesaccount? Geen probleem, je kunt deze eenvoudig en gratis aanmaken met je NGF-nummer op fairwaystrokes.nl/activeren.

De voorwaarden van de Fairwaystrokes kadobon e-code zijn hier te vinden.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt direct online uw unieke kado code. Door deze unieke code in te vullen op fairwaystrokes.nl/kadobon-inwisselen wordt het bedrag automatisch op uw NGF-pas gezet. Wat u hiervoor nodig hebt is een NGF-pas en een Fairwaystrokesaccount. Nog geen Fairwaystrokesaccount? Geen probleem, u kunt deze eenvoudig en gratis aanmaken met uw NGF-nummer op fairwaystrokes.nl/activeren.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.