Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Specials

Print pagina
tbd
tbd
tbd
Samsonite

Cabin Collection Beauty Case Grafiet

Punten + € 30,00 was 11.300 Punten + € 30,00

Reward Code SPC-1427PC

Het is ook mogelijk deze reward geheel met uw punten te betalen voor 18.300 Membership Rewards punten, klik hier.

Duurzame beauty case met een lichte constructie uit polypropyleen. De beauty case met cijferslot heeft een uitneembare spiegel en een afneembare schouderriem.

Afmetingen: 36 x 31 x 22 cm
Inhoud: 15 l.
Kleur:grafiet

Let op: u verdient geen Membership Rewards punten over het bij te betalen bedrag.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.