Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Lifestyle

Print pagina
Nieuw Dior

Miss Dior Eau de Parfum 50ml - dames

Punten was 17.200 Punten

Reward code SPC-2051

De elegante en gedurfde Miss Dior eau de parfum is een sensuele bloemenchypré met de tijdloze chic van Dior.

Mandarijn uit Sicilië, bloedsinaasappel en bergamot vormen samen een aanzet waarvan u langdurig plezier heeft. Het vrouwelijke bloemenhart klopt op het ritme van de jasmijnabsolu van Indische en Egyptische afkomst, gecombineerd met essence van Damascenaroos en absolu van Tunesische sinaasappelen. De aanwezigheid van de moderne en nobele essence van Indonesische patchoeli geeft het geheel een hedendaags raffinement. De houttoetsen in de basis, gestructureerd door Indische sandel en vetiver, vormen samen een warm en sensueel akkoord.

Eau de parfum 50ml


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen

Paco Rabanne Invictus 50ml