Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Wijn & Lekkernijen

Print pagina
Beaujolais Regnie Grand Cru

Les Bulliats - 6 flessen

Punten was 14.100 Punten

Reward code SPC-2012

Een geweldige wijn voor bij rood vlees, gevogelte en vette gerechten.

La Maison des Bulliats is een klein familiebedrijf dat Régnié produceert, een van de meest prestigieuze Beaujolais Crus. De druiven worden met de hand geoogst en gesorteerd en op traditionele wijze gevinifieerd.

Kleur: diep robijn rood met hints van violet
Geur: prachtige neus van bosvruchten en bramen
Smaak: een gemiddelde body, fruitig en sappig met veel donker fruit, kruiden en een vleugje zoethout. De afdronk is lang en complex met veel rood fruit en kruiden
Alcoholpercentage: 13%
Wijn/spijs: goed te schenken bij rood vlees, gevogelte en vette gerechten.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen

Montepulciano Velenosie SRL - 6 flessen
Pinot Grigio La Prendina - 6 flessen