Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Lifestyle

Print pagina
tbd
Nieuw Momento

Sauna voor 2

Punten was 9.200 Punten

Reward code TOUCH-46

Kom helemaal tot rust tijdens een ontspannen dag in een van de mooiste sauna’s van Nederland & België. U heeft de keuze uit meer dan 60 aangesloten sauna’s. Waar laat u alle stress verdwijnen?

Hoe werkt het?
Volg deze stappen om gebruik te maken van uw ontvangen Momento Giftbox:

Stap 1: Controleer de geldigheid
Op de "Momento Giftbox” voucher vindt u een uniek giftcard nummer. Voer deze in bij ‘Giftbox controleren’ om de vervaldatum van uw arrangement te controleren.

Stap 2: Kies een locatie
Met de "Momento Giftbox" voucher kunt u met twee personen terecht bij één van de deelnemende locaties. Klik nadat u de vervaldatum heeft gecontroleerd op: ‘Bekijk locaties’. Selecteer een provincie en een stad of zoek direct op de naam van een locatie.

Stap 3: Maak een reservering
Voor u gebruik kunt maken bij een deelnemende locatie dient u online te reserveren. U ontvangt na uw online reservering een bevestiging per e-mail, welke u dient in te leveren bij de locatie. Let op: indien u reserveert wordt uw voucher direct online verzilverd. Het is niet mogelijk uw reservering te annuleren en de verzilvering ongedaan te maken.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.