Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Alle Betalen met Punten mogelijkheden

Betalen met uw punten bij Ticketmaster

Betalen met uw punten bij Ticketmaster

Ga naar ticketmaster.nl/americanexpress en wissel direct uw Membership Rewards punten in voor de beste concerten en shows.

American Express Cardmembers krijgen meer. Aan uw kaart zijn vele voordelen en extra’s verbonden, waaronder American Express Invites waarmee u toegang heeft tot exclusieve presales en gereserveerde tickets van de beste concerten en shows. Bovendien kunt u alle tickets die u via Ticketmaster boekt geheel of gedeeltelijk met uw Membership Rewards punten betalen. U bepaalt zelf hoeveel punten u wilt inwisselen per aankoop. Gemakkelijker kan het niet.

Ga naar ticketmaster.nl/americanexpress en bekijk ons aanbod van de beste concerten en shows.

Boek nu de beste plaatsen op americanexpress.nl/ticketmaster

Om voor deze transactie Membership Rewards punten te gebruiken dient:

  • uw American Express kaart aangemeld te zijn voor het Membership Rewards programma in Nederlands;
  • u voor uw American Express rekening(en) aan de betalingsverplichtingen hebben voldaan;
  • u het minimale aantal Membership Rewards punten te bezitten dat voor deze transactie vereist is.
Transacties die hiervoor niet in aanmerking komen, worden volgens de standaard procedure belast op uw American Express kaart. Op deze transacties is het restitutiebeleid van de promotor enTicketmaster van toepassing.

Uw transactie wordt belast op uw American Express kaart. Wanneer u aan de voorwaarden voor het gebruik van Membership Rewards punten voldoet, brengt American Express het gekozen aantal punten in mindering op uw Membership Rewards rekening en crediteert u voor het betreffende bedrag op de kaart waarmee de transactie is gedaan. Mogelijk wordt deze creditering niet gedurende dezelfde boekingsperiode weergegeven als de transactie. Als het aantal gebruikte punten minder waard is dan de waarde van de transactie, dan zal het resterende bedrag in rekening worden gebracht. U ontvangt geen Membership rewards punten op het bedrag dat wordt gecrediteerd.