Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Alle Betalen met Punten mogelijkheden

Punten online inwisselen via SafeKey

Punten online inwisselen via SafeKey

2500 Membership Rewards punten 10 Euro

Wissel uw Membership Rewards punten, geheel of gedeeltelijk, in voor uw online aankoop.
Gemakkelijker kan het niet:

1. Betaal uw online aankoop met uw American Express kaart
2. Zodra het SafeKey scherm verschijnt selecteert u de optie "Uw punten gebruiken voor deze aankoop"
3. Bevestig het aantal punten dat u wilt inwisselen en klik op "Punten Inwisselen"

Per 1.000 Membership Rewards punten ontvangt u €4,- korting op uw aankoop.

Betaal nu met uw Membership Rewards punten bij:
- Wijnvoordeel.nl
- KLM.nl
- Fonq.nl
- Pathe.nl
- Iciparisxl.nl
- Zalando.nl

En vele andere
Veel shopplezier!

Betaal uw online aankopen direct met uw Membership Rewards punten.

Voorwaarden Membership Rewards punten inwisselen via SafeKey

  1. Kaarthouders die in aanmerking komen:
  U komt in aanmerking om uw Membership Rewards punten ('punten') via SafeKey te gebruiken voor een korting op uw maandafrekening wanneer:
  (i) u de hoofdkaarthouder bent van een Nederlandse American Express kaart. Deze kaart dient aangemeld te zijn voor het Membership Rewards programma in Nederland, (houders van een extra kaart komen niet in aanmerking).
  (ii) u voor uw American Express rekening(en) aan de betalingsverplichtingen heeft voldaan.
  2. In aanmerking komende transacties:
  Uitsluitend transacties die zijn gedaan bij een deelnemend Nederlands online kaartaccepterend bedrijf dat is ingeschreven voor American Express SafeKey en 'Punten inwisselen via SafeKey' komen in aanmerking voor het inwisselen van punten voor een korting op de maandafrekening. 'Punten inwisselen via SafeKey' is niet beschikbaar voor alle online uitgaven.
  3.Punten inwisselen:
  U kunt zo veel of zo weinig punten gebruiken als u wilt, met een maximum van de waarde van het te betalen bedrag in punten, zolang u over voldoende punten beschikt op uw Membership Rewards account. De punten worden in mindering gebracht op uw Membership Rewards account zodra u het 'Punten inwisselen via SafeKey' proces heeft afgerond.
  4.Korting op uw maandafrekening en de transactie:
  De transactie en de daarbijbehorende korting op het maandoverzicht zullen binnen 48 uur zichtbaar zijn op uw kaartrekening (in enkele gevallen kan dit langer duren, zoals in het geval van een systeem storing). Het kan voorkomen dat de transactie en de korting niet op hetzelfde moment zichtbaar zijn.
  5.Aankopen retourneren:
  Indien u uw aankoop aan de winkel retourneert, zal het volledige aankoopbedrag worden teruggestort op uw kaartrekening. Uw punten worden dus niet terug gestort. Indien u graag uw punten teruggestort ziet op uw account, dient u contact op te nemen met de Ledenservice via het nummer achterop de kaart.
  6.Uw overeenkomst:
  Het verschuldigde bedrag op uw rekeningoverzicht dient, zoals bepaald in uw overeenkomst, volledig te worden voldaan. Ongeacht eventuele transacties waarvoor u de 'Punten inwisselen via SafeKey' functionaliteit heeft gebruikt.
  7.Wijzigingen:
  Wij kunnen het gebruik van de 'Punten inwisselen via SafeKey' functionaliteit opschorten indien een kaartrekening niet in goede staat verkeerd (achterstallig is), of op elk gewenst moment naar eigen goeddunken.