Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Elektronica

Print pagina

Apple

Macbook Pro 13-inch, 128GB, Silver

Nieuw

Punten was 384.800 Punten

Reward code SPC-2061

De nieuwe MacBook Pro is ongelooflijk dun en licht, en sneller en krachtiger dan voorheen. Niet eerder was het display zo helder en kleurrijk. De prestaties van de nieuwe MacBook Pro zijn ongekend en je neemt ’m nog makkelijker mee. Ga razendsnel van idee naar resultaat met de geavanceerde graphics, supersnelle processors, handige opslagmogelijkheden en meer. Het display van de MacBook Pro is het beste ooit in een MacBook. Het heeft heldere led-achtergrondverlichting en door de hoge contrastverhouding komen zwarte en witte tinten extra goed tot hun recht. Dit zorgt voor natuurgetrouwe, levendige en gedetailleerde afbeeldingen, essentieel bij kleurcorrectie, editen en grafisch ontwerpen.

 • 8 GB 2133-MHz LPDDR3-geheugen 128 GB SSD-opslag
 • Intel Iris Plus Graphics 640
 • Twee Thunderbolt 3 poorten Retina-display
 • 13,3 inch (diagonaal) display met led-achtergrond¬¬¬verlichting en IPS-technologie
 • Resolutie van 2560 x 1600 bij 227 pixels per inch met ondersteuning voor miljoenen kleuren
 • Afmetingen (H x B x D): 1,49 x 30,41 x 21,24 cm
 • Gewicht: 1,37 kg

U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

 1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
 2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
 3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
 4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
 5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.