Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

In en om het huis

Print pagina
Dé ideale set voor elke hobbykok!

Berghoff

Eclipse keramische messenset 3-delig

Punten was 12.350 Punten

Reward code SPC-2007

Dé ideale set voor elke hobbykok!

De messen blijven altijd vlijmscherp en hoeven dus niet geslepen te worden. Het mesgedeelte is volledig keramisch en voorzien van een zwarte, matte coating. Het handvat is uit beige, antislip kunststof (ABS) gemaakt. Elk mes heeft een afdekhoes uit hard, beige kunststof (TPR). Handmatig afwassen van de messen is aanbevolen. De messenset wordt verpakt in een mooi geschenkdoosje. Inhoud van de set: Snijmes 10 cm, Breder snijmes 13 cm, Santoku mes 14 cm (lengtes zijn zonder handvat, dus enkel het snijgedeelte).


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen