Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Lifestyle

Print pagina

Dolce & Gabbana

The One for Men Eau de Toilette 50ml

Punten was 11.450 Punten

Reward code SPC-2053

Deze geur belichaamt de Dolce & Gabbana man: een moderne hedonist die nooit over het hoofd gezien wordt. Elegant en sensueel, klassiek en modern tegelijk.

One for Men is een kruidige, houtachtige geur met topnoten van grapefruit, koriander en basilicum. Verder bestaat de geur onder andere uit gember, oranjebloesem en in de ondertonen cederhout en tabak. De geur reflecteert de Dolce & Gabbana man: charismatisch, verleidelijk, elegant en stijlvol. Deze subtiele, warme mannengeur is zo populair dat het direct na de lancering als bestverkocht mannenparfum uit de bus kwam!

Eau de Toilettespray 50ml


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen