Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Lifestyle

Print pagina
tbd

Hugo Boss

Bottled Men Eau de Toilette 50ml

Punten was 11.200 Punten

Reward code SPC-1797

De mannengeur Hugo Boss Bottled is fris met een warme, houtachtige basis. Ideaal voor de onafhankelijke man die altijd zich zelf is.

De fruitige topnoten bevatten appel en citrus. Het bloemige, kruidige hart bevat geraniums, kaneel en kruidnagel. De mannelijke basisnoten bevatten sandelhout, vetiver and cederhout. De mix, in de elegante flacon van Hugo Boss Bottled, behoort tot de geuren van oosterse houtsoorten met pittige, levendige aroma's. Dat maakt het vooral een erg krachtige en mannelijke geur!

Inhoud: 50ml


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen