Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Lifestyle

Print pagina
tbd

Johnny Loco

Smiley Cream Soda

Punten was 33.700 Punten

Reward code JL-26

Het is ook mogelijk deze reward gedeeltelijk met uw punten en gedeeltelijk met uw American Express kaart te betalen voor 21.100 punten + € 50,00 , klik hier.
De Smiley doet denken aan de Koude Oorlog jaren uit de jaren '70 waar niets is wat het lijkt en waar de tegenpolen niet verder uit elkaar konden staan. Oost en West staan nog steeds lijnrecht tegenover elkaar en vieren de geheime diensten hun hoogtijdagen. In dit decennium profileerde de mode zich als een democratisch middel waarmee iedereen zijn mening tot uitdrukking kon brengen. De wijde broekspijp kenmerkte de 'urban funk' en disco, compleet met overdreven make-up en glitterende bodysuits de glamrock en de punkbeweging als tegenreactie die niets moest hebben van de "commerciële, onechte en decadente" glitterpop.
“I need you to do something for me. You have to assume they're watching you...” -Smiley-

Specificaties:

 • handgemaakt transparant caramel acetaat frame
 • groene “Colombia Resin #39” lenzen
 • lens Cat. 3 / 100% UV
 • Laser gegraveerd logo
 • duurzame RVS scharnieren voor extra stevigheid
 • met vilt & leder soft case en hoogwaardig microvezel doekje

 • U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

  Gerelateerde artikelen

  Johnny Loco Holly Havana

  Johnny Loco

  Holly Havana

  33.700 Punten

  Meer informatie

  Johnny Loco Jay Smokey Havana

  Johnny Loco

  Jay Smokey Havana

  33.700 Punten

  Meer informatie

  Johnny Loco Frank Jr Crystal

  Johnny Loco

  Frank Jr Crystal

  33.700 Punten

  Meer informatie