Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

In en om het huis

Print pagina
tbd

Magimix

Foodprocessor Compact 3200 XL Mat Chroom

Punten was 62.700 Punten

Reward code SPC-2128

Met de Magimix Compact 3200 XL en zijn 3 mengkommen kunt u uw bereidingen achter elkaar uitvoeren en een complete dagelijkse maaltijd voor 4 à 5 personen bereiden. Hij deinst voor geen enkel recept terug en: raspt worteltjes of aardappelen, snijdt komkommers of tomaten in schijfjes, hakt vlees, mixt soepen, maakt milkshakes, emulgeert sauzen, kneedt deeg voor brood, brioches, taartbodems, klopt eiwitten en slagroom.

Meegeleverde accessoires: Metalen mes, BlenderMix, Deegmes, Eiwitklopper, 4 schijven
Schijven: Raspschijf 2 mm, Plakjesschijf 2 mm, Raspschijf 4 mm, Plakjesschijf 4 mm
Kommen: Mengkom 2,6 L, Midi-kom 2,2 L, Mini-kom 1,2 L
Maximale verwerkingscapaciteit: 1 kg kruimeldeeg, 600 g brooddeeg, 500 g briochedeeg, 800 g wortels, komkommers, 750 g vlees, 1 liter gebonden soep, 5 eiwitten
Vermogen/spanning/frequentie: 650 W/ 220 V/ 50-60 Hz
Snoerlengte: 1 m
Materialen: Zeer sterke transparante tritan kommen en deksel, Roestvrijstalen schijven en messen van Sabatier staal
Afmetingen product (HxBxD) : 395 x 190 x 225 mm
Gewicht product: 9,040 kg


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.