Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

In en om het huis

Print pagina
Geniet keer op keer van een heerlijke espresso bij u thuis

Magimix

Nespresso Pixie Zilver

Punten was 28.850 Punten

Reward code SPC-1854

Geniet keer op keer van een heerlijke espresso bij u thuis

De Nespresso Pixie van Magimix is een ultra compacte cupmachine, waarmee u telkens weer de heerlijkste koffie maakt. De Pixie M110 schakelt zichzelf uit na negen minuten niet gebruikt te zijn geweest. Mede hierdoor verbruikt de Pixie gemiddeld 40 procent minder stroom dan andere A-categorie-machines. Het apparaat is erg robuust en de zijpanelen zijn van aluminium gemaakt. Een uitzonderlijk sterk materiaal dat wel tegen een stootje kan. Koffie zetten was nog nooit zo makkelijk!

  • Systeem voor Nespresso capsules
  • Ultracompact; slechts 11 cm breed
  • Automatische dosering
  • Reservoir voor gebruikte capsules
  • Verwijderbaar waterresevoir van 0,7 liter


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.