Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Elektronica

Print pagina
tbd

Magimix

Nespressomachine M105 Inissia zwart

Punten was 19.850 Punten

Reward code SPC-1924

Bereid de perfecte lungo of espresso met de Magimix M105 Inissia Nespresso machine. Het is de kleinste en lichtste koffiemachine van Nespresso. De M105 is zeer makkelijk in gebruik en door de automatische uitschakeling (na 9 minuten) ook nog eens energiebesparend!

Specificaties:

 • Gewicht: 2,4 kg
 • Hoogte: 32,1 cm
 • Verwijderbaar waterreservoir: 0,7 l
 • Capaciteit gebruikte capsules: 9 à 11
 • Afmetingen (BXDXH): 12 cm x 23 cm
 • Opklapbaar rooster voor Latte Macchiato-glazen


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

 1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
 2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
 3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
 4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
 5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.