Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Wijn & Lekkernijen

Print pagina
Bestel de bekendste brut champagne

Moët & Chandon

Brut Imperial

Punten was 11.450 Punten

Reward code SPC-1406

Iedere anderhalve seconde wordt ergens ter wereld een fles Moët & Chandon Brut Impérial ontkurkt. Niet verwonderlijk als je de constant excellente kwaliteit proeft.

Kijk voor meer informatie op www.moet.com. De Brut Impérial is gecomponeerd uit 150 verschillende wijnen, gewonnen uit chardonnay, pinot noir en pinot meunier en afkomstig uit alle delen van de Champagne. Het is een champagne zonder oogstjaar, want in de assemblage zit tevens een belangrijk deel vins de réserve; mooi gerijpte wijnen uit oudere jaren.

Inhoud: 75 cl in geschenkverpakking.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen