Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Wijn & Lekkernijen

Print pagina
Moët & Chandon Brut Rosé in luxe geschenkdoos

Moët & Chandon

Brut Rosé in luxe geschenkdoos

Punten was 13.650 Punten

Reward code SPC-1407

Rosé Impérial: The Glamourous Champagne!
Rosé champagne is wellicht nog exclusiever, nog feestelijker dan de welbekende blanke champagne. Verleidelijke rosé champagne waarmee u veel mensen blij zult maken, zacht en rond van smaak.
Moët & Chandon Brut Impérial Rosé bezit een prachtige kleur en een heerlijk expressief aroma van klein rood fruit. Dankzij het fruit van de pinot noir bezit deze Brut Impérial Rosé een grote zuiverheid en een soepele en volle smaakstructuur, wat zorgt voor een extra zomers karakter.

Inhoud: 75 cl in luxe geschenkdoos.
Kijk voor meer informatie op www.moet.com.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen

Moët & Chandon Brut Imperial

Moët & Chandon

Brut Imperial

11.450 Punten

Meer informatie