Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Wijn & Lekkernijen

Print pagina
Moët & Chandon Nectar Imperial

Moet

Nectar Imperial

Punten was 12.100 Punten

Reward code SPC-1518

Zeer elegante champagne met gouden kleurnuance. Levendig en gul. Onderscheidt zich door de tropische fruitigheid, rijkdom aan smaken en een droogfrisse finish. De toevoeging van 20% tot 30% selecte reservewijnen vergroot de intensiteit, rijkdom en consistentie.

Bezoek voor meer informatie www.moet.com.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward..

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen

Moët & Chandon Brut Imperial

Moët & Chandon

Brut Imperial

11.450 Punten

Meer informatie