Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Print pagina
Montblanc Meisterstuck Platinum Classique balpen

Montblanc

Meisterstuck Platinum Classique balpen

Punten was 75.900 Punten

Reward code SPC-1413

In 1924 heeft Montblanc de Meisterstück geïntroduceerd; een vulpen in zijn perfecte vorm. De Montblanc Meisterstück: een symbool van excellentie en een icoon voor de pure schrijfcultuur.

Deze balpen met draaimechanisme is gemaakt van zwart edelhars. Het draaimechanisme van de dop heeft 3 platina ringen voorzien van het Montblanc merk. De top van dit schrijfinstrument is ingelegd met de Montblanc ster, eerbetonend aan de sneeuwwitte piek van Europa's hoogste berg.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.