Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Print pagina
Montblanc

Montblanc

StarWalker RedGold Resin Fineliner

Punten was 86.300 Punten

Reward code SPC-1678

De StarWalker-serie is binnen korte tijd uitgegroeid tot de belangrijkste lijn in de jonge collectie Montblanc schrijfinstrumenten en combineert innovatief uiterlijk met Montblanc’s hoge kwaliteitsnormen.
Het opvallendste designelement van de Montblanc StarWalker-serie is het revolutionaire ontwerp van de witte ster, waar deze editie zijn naam aan ontleent. De legendarische Montblanc ster lijkt in het transparante uiteinde van de dop te zweven als een asteroïde in het firmament.

De nieuwe exclusieve StarWalker Redgold Resin vormt met zijn moderne silhouet, luxueuze materialen en diepzwarte, met roségouden afgewerkte houder en dop een perfecte belichaming van de moderne levensstijl.

Dit schrijfinstrument wordt geleverd als Fineliner Pen maar kan ook worden gebruikt als Rollerbal met het gebruik van een Rollerbal vulling.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.