Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Wijn & Lekkernijen

Print pagina

Montepulciano

Velenosie SRL - 6 flessen

Punten was 12.700 Punten

Reward code SPC-2014

Een verrassende wijn met een frisse tint van rood fruit. Smaakt heerlijk bij pasta's en pizza.

Ondanks dat Angela en Ercole Velenosi nog maar enkele decennia in het vak zitten, produceren ze uitstekende wijnen, dankzij de grenzeloze passie voor het vak. Van midden augustus tot oktober wordt de druif, die op 200 tot 300 meter boven zeeniveau wordt geteelt, geoogst. Na het verwijderen van de steeltjes begint de fermentatie, deze gisting van de huid duurt zo’n 20 dagen, gevolgd door een gisting in stalen tanks om de wijn te verfijnen.

Geur: fris met een tint van bessen, aardbei en framboos
Kleur: robijnrood met paarse tinten
Smaak: fris en fruitig, soepel en zacht
Alcoholpercentage: 13%
Wijn/spijs: heerlijk bij pasta's en pizza


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen