Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Lifestyle

Print pagina
tbd

Paco Rabanne

One Million 50ml

Punten was 11.650 Punten

Reward code SPC-1788

Goud is in staat om iedereen mee te verleiden, en dat is ook precies wat One Million van Paco Rabanne doet!

One Million symboliseert status, macht, rijkdom, luxe en duurzaamheid en welke man droomt daar niet van? De ingrediënten van One Million zijn onder andere sinaasappel, grapefruit, munt, kaneel, roos, kruiden, leder, houtkenmerken, amber en patchoeli. Deze heerlijke mix van ingrediënten zorgt voor een mannelijke en sensuele geur. Met One Million komt de fantasie van elke man uit, durf deze onweerstaanbare, zelfverzekerde en fonkelende geur aan! De flacon is hip, goud, chique, onweerstaanbaar en weerspiegelt de status die u met het parfum uitstraalt.

Inhoud: 50 ml


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen