Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Wijn & Lekkernijen

Print pagina

Pinot Grigio

La Prendina - 6 flessen

Punten was 14.750 Punten

Reward code SPC-2013

Deze heerlijke wijn combineert uitstekend met kip, salades en schaaldieren. Of drink het als aangenaam verrassend aperitief!

In 1980 werd de eerste wijn (Merlot) gebotteld onder de naam La Prendina. Sindsdien geeft de Merlot het karakter van La Prendina het best weer. Sinds 1990 produceert La Prendina al haar wijnen onder zijn eigen naam.

Kleur: licht geel met gouden reflecties
Geur: zeer fruitige neus met stevige mineralen
Smaak: zacht, fris en licht kruidig
Wijn/spijs: kip, salades en schaaldieren


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen