Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Wijn & Lekkernijen

Print pagina

Primitivo

Antonini Ceresa - 6 flessen

Punten was 11.050 Punten

Reward code SPC-2008

Een heerlijke wijn voor bij gegrild vlees of lamsvlees.

De Antonini Ceresa wijngaard is gelegen in Crocetta del Montello, op het kruispunt van de twee belangrijkste DOCG gebieden, gelegen in het oosten van Veneto. Het bottelen gebeurt met de meest moderne technologie, met de hulp van oenologen, wat resulteert in een combinatie van kwaliteit en betaalbare prijzen. Traditionele op-de-huid vinificatie met een verlengde maceratie (20-25 dagen) om meer body en consistentie aan de wijn toe te voegen. Het sap blijft rusten op zijn eigen gist voor een aantal maanden en wordt gebotteld na een grote filtering om het karakter te behouden en robuust te blijven.

Kleur: heel intens rood met paarse reflecties
Geur: complex met nuances van kruiden en rood fruit
Smaak: volle smaak omhult door een goede structuur en tannines
Alcoholpercentage:12.5%.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen