Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Lifestyle

Print pagina
tbd

Ray-Ban

Aviator Arista Crystal Brown - dames

Punten was 26.850 Punten

Reward code SPC-1884

Het is ook mogelijk deze reward gedeeltelijk met uw punten en gedeeltelijk met uw American Express kaart te betalen voor 21.800 punten + € 30,00, klik hier.

Niet alleen elke piloot, maar ook elke modebewuste vrouw hoort deze zonnebril in haar collectie te hebben!

De Ray-Ban Aviator is een modieuze bril in een combinatie van een goud montuur en bruin verlopende glazen, de meest verkochte kleur voor vrouwen. Maat: 58


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen